ÇORUM / MERKEZ - Bahçelievler İlkokulu

May

Okul müdürü Ender Özcan ÖZÇAKIR Anneler günü için yayınladığı "Kalbiyle , vicdanıyla, ruhuyla ,sevgisiyle,emeğiyle nice çiçeklere dokunan,açtıran.büyüten  ,kalbiyle anne  olan ;

tüm değerli bayan  arkadaşlarımın anneler Günü’nü kutluyorum" mesajı ile okulumuz bayan öğretmenlerinin ve tüm annelerin gününü kutladı.Okulumuz bayan öğretmenlerine anne figürü içerisinde çiçek takdim eden sayın müdürümüze tüm bayan öğretmenler teşekkür  etti.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz 4. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan  Anadolu Ateşi Dans gösterisi ve Halk Oyunları gibi etkinlikler İl programı kapsamında Çorum kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında il genelinde yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.Okul müdürü Ender Özcan ÖZÇAKIR etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlere,öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

Ara

2/C Sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmeni Elif Bahçeci ile birlikte, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Çorum Kitap Kültür Günleri kapsamında yazar Şermin Yaşar ile söyleşi ve imza günü etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimiz, çocuk edebiyatının en sevilen yazarlarından biri olan Şermin Yaşar’ın söyleşi programına ‘Lo’ maskeleri ile katılarak usta yazara hoş bir sürpriz de gerçekleştirdiler. Söyleşi programının ardından yazarımıza ait severek ve beğeniyle okudukları kitapları imzalatma şansına sahip olan öğrencilerimiz etkinlikten oldukça memnun ayrıldılar.

Öğrencilerimizin gelecekteki hayallerini yansıttıkları resimler

Kas

Ukulumuz e-twinning Ulusal Kalite Ödülü aldı. Bu ödülün okulumuza verilmesinde çok büyük emekleri olan Öğretmenimiz HATEM KARACA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Özverili çalışmalarıyla okulumuzun e-twinning etiketi almasını sağlayan Anasınıfı Öğretmenimiz Hatem Karaca'yı tebrik ediyoruz.