ÇORUM / MERKEZ - Bahçelievler İlkokulu

Ara

2/C Sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmeni Elif Bahçeci ile birlikte, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Çorum Kitap Kültür Günleri kapsamında yazar Şermin Yaşar ile söyleşi ve imza günü etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimiz, çocuk edebiyatının en sevilen yazarlarından biri olan Şermin Yaşar’ın söyleşi programına ‘Lo’ maskeleri ile katılarak usta yazara hoş bir sürpriz de gerçekleştirdiler. Söyleşi programının ardından yazarımıza ait severek ve beğeniyle okudukları kitapları imzalatma şansına sahip olan öğrencilerimiz etkinlikten oldukça memnun ayrıldılar.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Öğrencilerimizin gelecekteki hayallerini yansıttıkları resimler

Kas

Ukulumuz e-twinning Ulusal Kalite Ödülü aldı. Bu ödülün okulumuza verilmesinde çok büyük emekleri olan Öğretmenimiz HATEM KARACA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Özverili çalışmalarıyla okulumuzun e-twinning etiketi almasını sağlayan Anasınıfı Öğretmenimiz Hatem Karaca'yı tebrik ediyoruz.