ÇORUM / MERKEZ - Bahçelievler İlkokulu

Bahçelievler İlkokulu

BAHÇELİEVLER MAH. BAHAR CAD. BAHÇELIEVLER ILKOKULU BLOK NO 9 MERKEZ / ÇORUM
Vizyon
Vizyonumuz; var olan bütün güzellikleri görüp onların içindeki gizli alemleri keşfedebilen. Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen. Kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, İnsanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi. Kendine güvenen ve güvenilen. Hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen. Hayatın her anından zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Biz BAHÇELİEVLER İLKOKULU olarak; Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan; gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
08:00 - 12:20 13:00 - 17:20